Søk deg inn i ByStream 2021!

Velkommen til crewsøknaden til ByStream 2021, 8. til 10. Oktober!

Her står det litt om hvert crew, og du vil bli spurt om litt personalia. Husk å skrive både ditt fulle navn og fødselsår i søknadsteksten. Eposten du oppgir er også der du vil få svar på søknaden, så husk å sjekke i spam mappen også.

Bak kamera Dette er gjengen som vil stå for det praktiske rundt produksjonen av streamen. De vil ta del i å rigge det tekniske utstyret, sørge for at studio er operativt, bemanne teknikerpulten og generelt holde hjulene i gang bak kamera. Hvis du digger det tekniske aspektet med twitch, OBS og hvordan sette opp lys og lyd for å få en stilig stream er dette crewet for deg!

Foran kamera Dette er gjengen i rampelyset. De vil være på kamera, streame spill, intervjue eventuelle gjester og engasjere publikum. Hvis du liker å underholde, snakke foran kamera og spre glede er dette crewet for deg!

Siden dette er et mindre arrangement vil ikke crewet være så stort så det må regnes litt overlapp. Alle er forventet å hjelpe til med å rigge og støtte streamen, men ingen som ikke vil være på kamera trenger det.

Hvis du er usikker på hva du kan bidra med må du gjerne skrive ned dine tanker i søknadsteksten under.

Eventuelle spørsmål kan sendes til: erik@bylan.net

Følg oss gjerne!

Copyright ©2021 ByLAN. All rights reserved.