bylan-logo

Ny logo, ny start!

Vi i ByLAN starter på nytt med en moderne, minneverdig og fargerik logo. En logo vi vil skal forbindes med alle våre verdier:

Et samlingspunkt

ByLAN ønsker å være et samlingspunkt for alle med interesse for cosplay, gaming, streaming, brettspill, bøker, og alle som har lyst å delta på et LAN eller lignende aktiviteter.

Være seg selv

ByLAN er stedet for å kunne være seg selv. Uansett legning, kjønn, identitet og interesser skal man kunne føle seg sett og ivaretatt hos oss.

Trygghet

ByLAN er et trygt sted å være. Vi tolerer ikke noe form for mobbing. Det er et rusfritt arrangement og vi har egne crew som sikrer deltakers velvære. Foreldre, venner og partnere skal kunne føle seg trygg på å sende sine kjære til våre arrangementer.

Sosialt

ByLAN er en sosial setting der man møter likesinnede med samme hobbyer og interesser. Det er også en arena for å skape langvarige vennskap/relasjoner. Her tar man ofte steget ut av komfortsonen for å oppdage nye lidenskaper.

“For oss handler ikke LAN kun om gaming, men også de opplevelsene, vennskapene og de erfaringene du får på veien.”  - Sebastian K. Bech, Styreleder

Vi håper dere liker den nye logoen like mye som vi gjør!

Følg oss gjerne!

Copyright ©2021 ByLAN. All rights reserved.