Crew

Crew system - søknad


Fyll inn søknad

Følg linken og fyll ut crew-søknaden. Etter du har fylt ut søknaden, sendes den inn til vårt system og leder for Crewet du har søkt vil behandle søknaden innen kort tid.

Sjekk innbox for svar

Når en crew-leder har behandlet søknaden ferdig og gitt deg en plass i et crew, vil du motta en mail med invitasjon til vår discord. Denne varer bare i 24 timer, så husk å sjekke innboksen.

Crew-discord

Når du godtar invitasjonen, vil du bli flyttet inn i crew-discorden vår. Her vil du bli gitt roller, rettigheter og annet tilpasset ditt behov. Du er først med i crew når du er inne i Discord-kanalen.

Hvorfor bli crew for ByLAN:


Det å være med å arrangere LAN er omtalt som spennende, koselig og sosialt. Det å kunne være med på å lage et godt kulturtilbud til spillinteressert ungdom, er en givende og lærerik affære.

Som crew får du god mat under arrangementet, du får en stilfull t-skjorte og andre sponsorgoder. Utenom dette er det å være crew en veldig fin ting putte på CV'en, det viser både godt engasjement og god innsats. Hos oss kan en bygge gode erfaringer, sosialt nettverk og ta med deg en attest på arbeidet som en kan bruke i jobbsøknader.

Det å være crew er vanskelig å beskrive, men herlig å oppleve. Så om du ønsker å bli en del av LAN & gaming miljøet, få et par nye bekjentskaper og være med på å arrangere noe stort? Da anbefaler vi deg å søke crew!

CrewSecurity

Sørge for at deltakerne er trygge. Dette innebærer innslippskontroll, patruljering, brannforebyggende arbeid og mye mer. Dette er et spennende crew å delta i, som vil by på mange lærerike erfaringer. Er du moden, sikkerhetsbevist og ønsker å gi deltakerne en trygg opplevelse, da er dette ditt crew!

Medic

Sørge for at deltakerne har det bra, er trygge og at de får den hjelpen de trenger. Samt steppe inn ved nødstilfeller. Her vil førstehjelpskurs bli gitt til alle som søker og ønsker det. Så om du er omsogsfull, liker å hjelpe andre og god på førstehjelp, da ønsker vi deg gjerne inn i dette crewet!

Game

Sette opp og arrangere compoer, samt velge ut og kjøpe inn premier til compoene. Har du en god forståelse av hvordan compoer skal settes opp, ønsker du å lære hvordan det gjøres eller er du ekspert på reglene i CS:GO? Da anbefaler vi deg å søke her!

Logistikk

Transportere materiell som er nødvendig for arrangementet. Dette kan være fra eget lager, aktører eller annet. Logistikk kan være så mye. Det viktigste her er å være løsningsorientert og initiativrik. Liker du å få ting fra A til B og har sertifikat klasse C, da er dette Crewet for deg!

Tech : Nettverk

Sette opp og drifte nettverket på arrangementet. Dette krever litt forkunnskaper og vilje til å mestre, samt et ønske til å lære seg litt på forhånd og under arrangementet. Det er dog ufattelig spennende å delta på og er man lærervillig er det plass. Så liker du nettverk og syns dette høres spennende ut, så er dette ditt crew!

Tech : Elektro

Sette opp og drifte strøm og annet elektrisk under arrangementet. Det kreves fagbrev relevant fagbrev eller relevant erfaring for å delta her, men innehar du dette, så anbefaler vi deg å søke her!

Tech : Support

Læres opp i og håndtere innsjekksystemet og hjelpe de andre tech-crewene med forskjellige henvendelser, samt hjelpe deltakere med PC-relaterte problemer. Kan du mye om PC og generelt er teknisk av deg, da er dette crewet for deg!

Kiosk

Sette opp og drifte kiosken til ByLAN. Dette er et sosialt og koselig crew, her får du snakket med deltakere og kose deg med crew. Så om du har en selger i magen og liker å tilby andre god service, da er dette crewet for deg!

ByCare

Hvem tar vare på de som tar vare på andre? ByCare! Her er arbeidsoppgaven å gi andre crew den operative styrken de trenger for å fungere. Dette igjennom mat, drikke eller en god klem. Liker du å glede andre? Da er dette crewet for deg!

Event

På et LAN skjer mye foran skjermen, men det er også viktig med pauser. Der kommer event inn, her blir det aktiviteter utenfor selve spillingen. Hva det blir er opp til crewet. Er du kreativ? Da er nok dette et godt valg for deg!

Stream

Liker du å streame? Kanskje du liker å sette opp streamer? Da er dette et bra crew for deg. Her skal det settes opp streaming-anlegg og det skal streames. Foran eller bak kamera? Det velger du selv.

Foto

Er du god på å ta bilder? Liker du å jakte etter det perfekte blinkskudd? Da er dette crewet for deg. Utstyr med kamera som følgesvenn, skal du sørge for å fange magien!

Video

Liker du å filme ting eller kanskje du drømmer om å bli en hollywood regissør? Da er dette en god arena for deg. For her skal det filmes, redigeres og lager bra content.

Lyd og lys

Dette er scenegjengen. Alt av lyd og lys på arrangementet skal styres fra denne gjengen. Kan du mye om styring av lyd og lys, eller kanskje du bare digger konseptet med å bidra på scenen? Da bør du søke her!

Grafisk

Vi trenger alle noen photoshop-heroes i hverdagen. Kan du noe om redigering eller er en gærning på PS? Liker du å lage kule bilder, instrgram- poster osv? Da er dette ditt crew!

Cosplay

Noe av det kuleste som finnes er flotte kostymer, som bare så estetiske og flotte at enhver blir imponert i senk. Liker du å drive med cosplay, har du gode kunnskaper om cosplay eller kanskje du vil begynne med cosplay? Da er dette ditt crew!