E-sport

E-sport på ByLAN 2017

I år satser ByLAN mer på E-sport enn noen gang, det har blitt opprettet et helt eget crew i ByLAN som jobber kontinuerlig gjennom året for å lage det beste e-sport arrangementet noensinne på norsk jord! Det blir mer eksklusivitet, større scene, større premie og forhåpentligvis en gjevere konkurranse enn vi har sett på lenge.

Tittelen som Norges beste CS LAN

ByLAN har i tidligere år vært kjent som det beste lanet for Counter-Strike spillere, men vi har følt de siste årene at vi har gått mer og mer vekk fra denne standarden. I år setter vi alt på høygir for å ta tilbake merket som Norges beste CS-lan. Vi har satt en foreløpig premiepott på hele 80 000 kroner, med forbehold om at den kan økes.

Mer informasjon om turneringen følger i månedene som kommer, så følg oss på Facebook for å sikre at du ikke går glipp av noe! https://www.facebook.com/BylanBergen/

Kontakt

Vi er alltid ute etter å vite tankene til CS-communityet i Norge, og ber dere derfor om å sende en E-post til Tom@bylan.net, om det skulle være noe du ønsker å tilføye, som kan gjøre årets ByLAN, til det aller beste for norsk CS.