Info

Årets LAN


En streaming-enhet nær deg, Jordkloden
02.-04.oktober 2020

I år er alt annerledes. Vanskelighetsgraden på LAN er satt på High, men det skal ikke stoppe oss. Vi ønsker enda å by Bergensere på den gode LAN-følelsen, men i år, gjøre den litt ekstra hjemmekjær. Det blir stream med compoer, underholdning og mye mer. Så tune in 02-04.oktober!

Mer info om streamen kommer fortløpende, så følg med!

Regler
Sikkerhet

ByLAN er er rusfritt arrangement og all form for rus resulterer i utestengelse fra arrangement uten refusjon på billett. Dette gjelder medbrakt, områder tilknyttet lokalet og personer som ankommer allerede påvirket. Rus i forhold til ulovlige midler vil bli politianmeldt.

Vi har egne vaktlag og medisinsk personell på stedet som sørger for at deltakerne er trygge og får den hjelpen de trenger ved eventuelle hendelser. Vi har også personell som jobber med brannsikkerhet, beredskap og HMS, slik at deltakerne skal være trygg under hele oppholdet hos oss.

Deltakelse

Alle deltakere som skal delta på ByLAN må fylle 11år i løpet av arrangementsåret, samt ha et utfylt samtykkeskjema om vedkommende er under 16 år. Alle deltakere har ansvar for seg selv og må derfor være i stand til å ta vare på seg selv under arrangementet.

Nettverk og strøm

Hver deltaker får 1 utakk i våre strømpadder og 1 uttak i vår internettswitch, dette betyr at alle deltakere må ha med seg egen padde for å benytte mer enn 1 uttak til strøm, samt ta med egen ethernet/internatt-kabel som de kan koble til switchen for å få nett. En deltaker kan max bruke 2 uttak på egen strømpadde, slik at om har med seg mer enn 2 enheter som krever strøm, så må en rullere disse etter bruk. Det samme gjelder kobling til internett. Dette er for å unngå overbruk av strømnettet og antallet tilgjengelige nettverksporter.

Personvern

Når du kjøper billett hos oss godtar du å bli medlem i ByLAN Bergen og Hyperion. Det vil si at informasjon blir lagret i medlemsregistre og billett-system. Personlig info benyttes ikke utenfor dette og en kan få denne informasjonen fjernet ved ønske.

Under arrangementet vil vi ta bilder som vi benytter i sosiale medier og annet. Ved å kjøpe billett godkjenner du at det kan bli tatt bilder av deg under arrangementet, men skulle du mot formodning ikke ønske dere, kan en si ifra til fotografer på stedet eller til oss om bilder av deg havner på våre kanaler, så fjerner vi dem.

Salg

Billetsalg refunderes ikke. Billetter kan selges til ordinær pris igjennom våre kanaler om ikke vedkommende selv kan benytte disse. Ved for lite billetsalg til arrangementet, kan ByLAN Bergens styre avlyse arrangementet

Discord-community

Her er bare kjærlighet og vennskapelelig prat lov. Vi ønsker ingen yttringer av diskiminerende, voldelig eller uhyggelig karakter. Dette vil resultere i permanent utestengelse fra alle våre Discord-kanaler.

Besøk under LANet

Om foreldre og/eller søsken ønsker å besøke en deltakere, går dette helt fint og det vil være gratis. Om en deltaker ønsker besøk av venner eller annet, må disse kjøpe dagspass for å kunne komme inn. De vil da få tilgang til arrangementet i 24 timer (02-02).

Overnatting

Hallen er utstyrt med eget soveområde, hvor deltakerne kan sove. Deltakerne må selv medbringe soveutstyr og annet de trenger iht til soving. Soving ved pulten er lov, så lenge en sover med ansikt synlig, slik at vi ser at vedkommende har frie luftveier. Soving ellers i lokalet er ikke tillatt grunnet brannsikkerhet.

Sitteplass

Hvert bord er delt i 2. Det vil si at en billett tilsvarer et halvt bord (75x90). Dette er det området hver deltaker har å boltre seg på og det er god nok plass til det meste en kan ønske seg. Det er viktig å respektere denne grensen slik at din sittepartner også får sin del av bordet. Vil du har mer plass utenfor gitt område må du kjøpe flere billetter.

Om du har med deg en stasjonær PC skal kabinettet stå på gulvet, slik at bordene utsettes for minst mulig slitasje. Eventuelle skader påført av deltakere vil bli deres eget ansvar.

Visuell framstilling av bordplass:

Compoer og aktiviteter
Hva er compoer?

Dette er konkurranser i enten spill eller annet. Compoer blir satt opp etter populære og store e-sport titler, samt noen fun-compoer som baserer seg mest på å gjøre noe gøy og lowkey.

Hva er aktiviteter?

Aktiviteter er konkurranser og annet utenfor spillingen. Dette kan være trehjul-sykkel race, billett-gjømsel eller annet spennende.

Påmelding

Påmelding skjer under selve LANet hos Game-crew og Event-crew. Disse vil være tydelig markert og vi vil informere hvor de befinner under arrangementet.

Gjennomføring

*Info kommer*

Premiering

*Info kommer*

Til foreldre
Hva er LAN?

LAN er et fenomen som startet tidlig på 90-taller. Konseptet baserer seg rundt å samle mange PC'er i samme lokalet, kall det gjerne en sosial form for PC-spilling. Dagens LAN er ikke veldig ulikt, men baserer seg også på mye mer en bare spillingen. Vi har aktiviteter utenfor spillingen, foredrag, stands og mye mer.

LAN er en flott anledning til å skape et sosialt nettverk, få nye impulser, nye erfaringer og skape gode minner. Vi har over flere år fått tilbakemelding på at LAN er noe som forbinnes med mange positive minner og erfaringer, noe vi er veldig glad for. Så vi håper å fortsette med dette flotte kulturtulbudet for data- og spillinteressert ungdom.

Besøk

Foreldre og søsken kan besøke deltakeren når de måtte ønske gratis under hele arrangementet. Dette må ikke koordineres på forhånd, så det er bare å møte opp og så fikser innpass i døren.

Informasjonsmøte

Det vil bli satt opp informasjonsmøter i forkant av LANet for å informere foreldre om hva LAN er og hva vi driver med, samt for at dere skal kunne stille oss de spørsmålene dere måtte ha.

*Tider kommer*

Tips før LANet

- Hjelpe deltakeren å pakke slik at de får med seg alt (pakkeliste blir lagt ut før LANet).
-

Tips under LANet

*Tips kommer*

Kontakt

For mer info om oss og LAN, kontakt oss på messenger eller på info@bylan.net