Partnere

Sponsorer

‍‍‍

‍‍‍

Coop Obs Sartor
Teknologi

Coop obs Sator er en gigant-butikk med mye å by på. Coop har sin egen serie med gaming gear, som passer perfekt for å gi deg den ultimate spill-komforten og den beste spill-opplevelsen.

Oscar Sylte
Mat & drikke

Norsk brusprodusent kjent for å produsere noe av Norges aller beste brus. Med mange unike og spennende smaker er Oscar Sylte desidert en spennende aktør innenfor leskedrikkenes verden!

Multicom
Teknologi

Multicom er en norsk nettbutikk med stort utvalg og rimelige priser på datautstyr og elektronikk. Her kan du finne alt du trenger for å gjøre setupet ditt fullkomment!

Outland Bergen
Nerde-paradis

Har du en nerdete interesse, da har du nok hørt om Outland. Outland har alt fra manga til lego, arrangerer mange flotte arrangement og er en butikk som har noe for alle!

Tørst
Mat & drikke

Tørst er en Norsk energidrikke produsent basert i Sandnes utenfor Stavanger. De byr på mange spennende smaker og skal i år være med oss på å gi dere en god smaksopplevelse!

Insport Arena
Sport & idrett

Vårt egne LAN-tempel på Bønes; Bergen Racket Senter. Her kan en spille alt fra tennis til badminton, på store flotte baner. Liker du fart og spenning, så er kanskje dette noe for deg!

Pizzabakeren
Mat & drikke

Pizza is love, pizza is life. Pizzabaren er med oss for å servere dere den gode og herlige pizzaen deres på vårt LAN. Det er alltid digg med en pizzastykke i hånden under en god gaming økt!

Datalogic
Teknologi

Innslipp er alltid en lang og kjedelig affære, men takket være Datalogic sine scannere, så blir din tur fra bilen til sitteplass forkortet med en god del. Det kan en ikke klage på!

VR gaming lounge
Teknologi

VR gaming lounge er en stor og flott gaming lounge på Oasen senter i Fyllingsdalen, som byr på en fantastisk VR opplevelse. Med flotte lokaler og det nyeste innen VR, så vil du ikke gå glipp av dette!

Norwegian Energy
Mat & drikke

Norwegian Energy er en annen type energidrikke. Den er basert på sunne råstoff fra Norsk natur og brygget på Vestlandet. Med god smak av forfriskende og naturlige bær, får du en liten tiknytning til naturen selv på LAN!

Fordelsavtaler

‍‍‍

‍‍‍

Carmen Klippoteque
10% rabatt

Sted: Lille Øvregate 11, 5018 Bergen
Som medlem i ByLAN Bergen får du 10% rabatt hos Carmen Klippoteque, samt hver 6 klipp gratis. Frisørsalongen ligger i hjertet av Bergen, like ved Fløyen.

Playwell
5% rabatt

Sted: Sparbanksgaten 2, 5017 Bergen
Som medlem av ByLAN Bergen får du 5% rabatt på bursdagsfeiring i Playwell sine lokaler. Her kan du ta med vennegjengen på et lite bursdags-LAN og knuse dem i flere store spill på superraske og gode gaming PC'er!

Partnere

‍‍‍

‍‍‍

Hyperion
Forening

Hyperion er forbundet for fantastiske fritidsinteresser. Alle som kjøper medlemskap via billet hos ByLAN vil få automatisk medlemskap i Hyperion. Forbundet baserer seg på å virkeligjøre og støtte organisasjon som driver med fantastiske fritidsinteresser.

Vil du bli samarbeidspartner?


Som samarbeidspartner for ByLAN vil du få:

- Logo på nettside

- Logo på crew-uniform

- Ha reklame i hallen under ByLAN

- Tilrettelagt eksponering av deres produkt

- Tilrettelagt for egne ønsker iht til deres behovKontakt oss på:

sponsor@bylan.net