Spørsmål og svar

Billetter og praktisk informasjon

Når og hvor avholdes ByLAN?

ByLAN 2017 blir avholdt i Vestlandshallen i Åsane, fra 6. til 9. oktober.  Dørene åpner klokken 16:00 på fredag, og stenger klokken 12:00 på mandag.

Hva er åpningstidene?

Deltagere slipper inn klokken 16:00, fredag den 6 Oktober. Det er mulig å ankomme før, og det vil bli lagt til rette for et avlastningsområde i enden av hallen, mot grusbanen. Hallen er åpen for deltagere med LAN billett hele døgnet, mens
besøkende med dags- eller festivalpass har tilgang fra 09:00 til 22:00.

Hva er aldersgrensen på ByLAN?

ByLAN har aldri hatt en nedre- eller øvre grense for deltagere, og arrangementet er åpent for at alle skal kunne være med. Alle deltagere under 18 år som er der alene, må ha skriftlig fullmakt fra foresatte. Dette blir nøye kontrollert og fulgt opp!

Hvilke typer billetter er tilgjengelig på ByLAN 2017?

ByLAN legger opp til følgende billettformer;

  • LAN billett: Gir adgang 24/7, samt bordplass og strøm til egen PC/konsoll.
  • Dagspass: Gir adgang på kjøpsdagen fra 10:00 til 22:00.

Hvilke typer billetter er tilgjengelig på ByLAN 2017?

ByLAN er delt inn i to soner. LAN sonen og event sonen. Dagspass gir tilgang til event sonen, hvor alt av spillkonkurranser og underholdning skjer. Perfekt for deg som ønsker å få med deg noen konkurranser, eller være med på en av konsertene eller eventene.

Hva er LAN- og dagspass?

Nettverket kommer til å bli, og har alltid vært, helt sinnsykt rått. Mer detaljer om dette kommer på nettsidene våre, og vi oppdatere FAQ’en når vi vet litt mer om hvem som leverer hva.

Hvor kan jeg kjøpe billetter til ByLAN?

ByLAN billettene kjøper du på https://tickets.bylan.net. Dagspass fås kjøpt i døren. Vær obs på at ALLE deltagere, enten det er LAN deltagere eller dagspass besøkende, får armbånd. Dersom armbåndet brytes- eller mistes, må man ta kontakt med INFO umiddelbart for å få hjelp.

Jeg vil delta i konkurranser, hva slags billett trenger jeg?

Man må ha LAN billett for å delta i e-Sport konkurranser. Det vil bli avholdt en del ikke-data aktivteter, hvor man kan delta med dagpass. Man kan SE på e-Sport turneringene med dagpass, men ikke delta.

Hvordan er sikkerheten på ByLAN?

Vi tar sikkerheten på alvor, og har et stort eget sikkerhetsteam som bare jobber med å holde deg trygg. Omfattende vakthold og adgangskontroll sørger for at bare de som skal være på ByLAN slipper inn. Utover dette har ByLAN 24/7 samarbeidsavtale med Politiet i Bergen – som bare er minutter unna om det skulle være nødvendig. Alle nødetater er informert om ByLAN, skulle en situasjon oppstå. Alle brudd på vårt regelverk, tyveri/nasking eller IT-relatert kriminalitet blir politianmeldt umiddelbart!

Plass og hall

Hvor mye plass har vi på bordet?

Bordene gir cirka 80 x 65 cm areal til hver deltager. Det åpnes i år for at deltagere kan kjøpe to billetter, og på den måte få dobbelt så mye plass. Det er mulig å ta med hylle for å skape mer plass i høyden, så fremt hyllen ikke overstiger 120 centimeter, og kommer i veien for kabling- eller annen infrastruktur.

Må vi ta med stoler selv?

ByLAN har alltid en viss mengde stoler tilgjengelig, men vi anbefaler å medbringe en behagelig stol. Hvis du ikke har fikset deg en god stol, vil vår lokale leverandør av datautstyr besørge dette til en grei pris. Følg med på websidene i forkant.

Er det lov å ta med høytalere?

ByLAN har alltid vært et «stille LAN», og høytalere kan derfor ikke medbringes. Ta med gode hodetelefoner!

Er det matservering på ByLAN?

ByLAN har alltid hatt kantine og kiosk med et greit utvalg av mat og snacks. Følg med på nettsidene for oppdaterte tilbud og leverandører.

Er det lov å ta med eget kjøleskap, micro eller vannkoker?

Det er strengt forbudt å medbringe noe annet enn datamaskin og nørdeting. Vi stiller med microer og vannkokere du kan få bruke helt gratis, og hey, da slipper du å gjøre rent etterpå!

Hva hvis jeg vil sove?

Søvn er viktig, og vi anbefaler alle å få seg rikelig med søvn under arrangementet. Alt er gøyere når man er opplagt, og kroppen virker bedre. Vi tilbyr et stort avlukket soveområde, hvor deltagere kan ta med seg egen feltseng, sovemadrass eller oppblåsbar liggeunderlag. Det kan være litt lyd fra hallen- og fra sceneområde, og vi anbefaler derfor å ta med øreplugger eller tilsvarende for å sikre uforstyrret
søvn.

Kan jeg velge hvor jeg skal sitte?

Selvsagt! Vi åpner en egen nettside den 1. september 2017, hvor alle som har kjøpt LAN-billett kan velge seg sitteplass. Husk at de beste plassene ryker først, så vi anbefaler å være ute i god tid med kjøp av billett.

Kan jeg dusje på ByLAN?

Ja! Vi har store gutte- og jentegarderober tilgjengelig. Dusjene er åpne fra 09:00 til 23:00, og vi setter stor pris på at du holder deg ren og pen under arrangementet.

Hvordan er det med renhold på ByLAN?

Vi har eget personell som gjør rent på ByLAN. Det er likevel forventet at hver enkelt deltager tar ansvar for sitt eget sitteområde, og kaster eget søppel i riktige kontainere. Flasker skal pantes eller leveres inn, og avfaller skal sorteres – akkurat som i heimen!